هزینه پارکینگ های مرزی برای پیاده روی اربعین ۱۴۰۲ چقدر است؟

به گزارش همیار تریپ، یکی از دغدغه های زائرین اربعین مربوط به پارکینگ در پایانه های مرزی می شود. سالانه افراد زیادی به سمت مرزهای ایران و عراق به خصوص مرزهای مهران و خسروی می روند، اما با مشکل پارکینگ مواجه می شوند.

از جمله نکاتی که در سفر به اربعین باید به آن توجه داشته باشید، جلوگیری از خالی شدن و تمام شدن برق باتری ماشین است. در مدت زمانی که شما ماشینتان را در پارکینگ پارک می کنید و کربلا سفر می کنید، حدود یک هفته ماشین روشن نمی شود و این موضوع ممکن است شما را به دردسر بیندازد، به همین دلیل بهتر است اقدامات مربوط به جلوگیری از تمام شدن برق باتری را انجام دهید.

همچنین نکته مهم دیگر قرار دادن ماشین در پارکینگ و علامت گذاری پارکینگ در گوشی است. در مرزهای عبوری ایران و عراق برای اربعین، پارکینگ های متعدد و بزرگی وجود دارد که ممکن است بعد از یک هفته آن را فراموش کنید. به همین جهت در هنگام ترک کردن محل پارکینگ، آن را در اپلیکیشن های مربوط به مسیریابی، نشانه گذاری کنید.

قیمت پارکینگ برای زائران اربعین ۱۴۰۲

در مورد هزینه های مربوط به پارکینگ زائران اربعین، رئیس ستاد مربوطه اینطور می گوید:

یکی از مسائلی که به دنبال حل آن بودیم، بیمه بودن خودروها در پارکینگ‌ها بود، وضعیت خیلی بهتر از سال گذشته است، تعرفه هر شبانه‌روز پارک خودرو در پارکینگ نیز ۲۵ هزار تومان است.

وضعیت زیرساخت‌های مرز تمرچین خوب است. عزیزان اهل سنت و ارامنه منتظر رسیدن ایام اربعین هستند. این مرز ظرفیت پذیرایی از ۵۰۰ هزار نفر را در ایام اربعین دارد. مشکل امسال گرمای هواست که در تمرچین‌ چنین مشکلاتی نداریم. بازارچه مرزی در تمرچین هم برای تهیه سوغات وجود دارد. البته این مرز محدودیت‌های خودش را دارد. کسانی که می‌خواهند از این مرز تردد کنند، هرچه زودتر در سامانه سماح ثبت‌نام کنند. محدودیت مرزها را باید رعایت کنیم.

وی افزود: کسی که در سامانه سماح برای خروج از کشور مرزی را انتخاب کرده، اگر به هر دلیلی قصد تغییر دادن آن را داشته باشد، باید مجددا آن را در سایت اصلاح کند. اگر مرز جدید ظرفیت داشته باشد مشکلی از این بابت نداریم.

وی افزود: مسأله دیگر توسعه پارکینگ‌ها بود، اگر بیش از ۵ میلیون نفر زائر داشته باشیم، به راحتی پارکینگ‌های ما پاسخگو خواهد بود. همچنان به اینکه زائران تمرکز خود را بر استفاده از خودروهای شخصی قرار دهند تأکید می‌کنیم.

میراحمدی گفت: خودروهای شخصی ایرانی نمی‌تواند وارد عراق شود. وضعیت پارکینگ‌ها عموما مناسب است، مثلا در مهران توسعه زیادی به وسعت پارکینگ‌ها داده شده است. کاملا مسطح و محصور شده است. در مرز تمرچین نیز باند قدیمی‌ فرودگاه و محیط اطرافش به پارکینگ تبدیل شده است و مسطح است. به دلیل نزدیکی به ارتش از نظر ایمنی وضعیت خوبی دارد. یکی از مسائلی که به دنبال حل آن بودیم، بیمه بودن خودروها در پارکینگ‌ها بود. وضعیت خیلی بهتر از سال گذشته است. تعرفه هر شبانه‌روز پارک خودرو در پارکینگ نیز ۲۵ هزار تومان است.

 

عنوان بدون دیدگاه
  1. مجتبی ز says

    با توجه به اینکه مردم و دولت عراق میزبان چند ده میلیونی زوار اربعینن هستند و از هیچ محبتی دریغ نمی‌کنند متاسفانه ام القری شیعه از هر راه ممکن از مردم پول میگیرد و هزینه ها را بالا میبرد از طرفی بابات گذرنامه زیارتی که قرار بود همچون سال گذشته هزینه ای پرداخت نشود بلافاصله با مطرح کردن گذرنامه زیارتی پنج ساله هرگذرنامه ۵۰ هزار تومان تعیین شد که فقط به اربعین مربوط نمیشود و میلیونها زایر در سال به عراق مشرف می‌شوند هزینه ثبت نام در کافی نت ها بسیار بالاست بعبارتی هر ثبت نام هم ۱۰۰ هزار تومان میشود هزینه بیمه ای که واقعا میلیون به یک هست که استفاده شود را از ۳۵ تا۷۰ هزار تومان اعلام کرده اند کرایه اتوبوس و سواری‌ها هم الی ماشاالله و از طرفی اعلام میکنند که با خودرو شخصی به مرزها مراجعه شود که با بنزین ۳۰۰۰ تومانی و چند باک را هم درنظر بگیرید . مبالغ پارکینگ راه که اعلام کرده اند اینگونه است که پارکینگ‌ها نه سایبان دارند نه آسفالت هستند نه نگهبان چندین نفره دارند نه امدادی که در صورت خالی شدن باطری باطری به باطری کنند نه شیرهای آبی که بعداز چند روز برمی‌گردی بتوانی خاکهای روی ماشین را شست از همه اینها گذشته پارکینگ‌ها ده کیلومتر خارج از شهر هستند و این مسیر را تا چند کیلومتری یا پیاده باید بری یا با نیسان و اتوبوس که آنها هم کرایه های جداگانه دارند بعبارتی اینقدر که اربعین درآمد زایی برای دولت و بیمه و … دارد برای عراق ندارد زحمات آن را عراق تقبل می‌کند سکه آن را ایران به جیب میزند راستی تعداد ایستگاههایی که به بهانه قبول نکردن مرزبانی عراق برای تردد ایجاد میکنند و مردم ساعتها زیر آفتاب منتظر می‌مانند را هم به این معضلات اضافه کنیم . گرما و تشنگی و عدم مدیریت پخش آب معدنی آنهم به تعداد محدود و به کسانی که نزدیک پرتاب کنندگان وجود دارد را هم مد نظر داشته باشیم

    1. مهدی says

      سلام بزرگوار دقیقا درست گفت
      ی

    2. حسن علیپور says

      شمایی که 35هزاز پول بیمه و بنزین 3هزار تومنی و پارکینگ رو بهونه میکنی بهتره اصلا نری توقع داری دولت یه پول تو جیبی هم بهت بده واسه شمال گردش رفتن بنزین 3هزارتومنی گرون نیست یه اتاق شبی 1ملیون گرون نیست واسه ارعین بنزین 3هزار تومنی بیمه 35هزار تومنی زیاد شد خواهشن سکوت کنید

  2. یزدان says

    خیلی جالبه‌ها
    عراق میخواد برای ۲۵ میلیون زائر اربعین سیم‌کارت با اینترنت و تماس رایگان ارائه بده دولت ما از حدود ۳ تا ۴ میلیون پول پارکینگ خودروهای شخصی رو میگیره
    اینطوری پیش بریم سالهای آینده پیاده روی اربعین رفتن هم میشه حج رفتن

    1. مسعود says

      البته اون پول پارکینگ عموما درآمد خود مردم محلی اون منطقه است نه دولت..

نظرتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.