مزایا و معایب مهاجرت به مالزی که باید بدانید!

مزایا و معایب مهاجرت به مالزی چیست؟ آیا مالزی کشور مناسبی برای مهاجرت است؟ در این سال ها با اوضاع اقتصادی نابسامان کشور افرادی به دنبال مهاجرت هستند ولی نمی توانند مقصد ایده آل خود را از بین کشورهای دیگر پیدا کنند. به همین دلیل باید مزایا و معایب زندگی در هر کشور را مقایسه کرد و با توجه به مشاغل مورد نیاز هر کشور، اوضاع تحصیل، شرایط فرهنگی و اقتصادی و… بهترین تصمیم را گرفت. در این مطلب از همیارتریپ قصد داریم مزایا و معایب مهاجرت به مالزی و شرایط زندگی در این کشور را بررسی کنیم.

شرایط زندگی در مالزی برای ایرانیان 

شرایط زندگی در مالزی برای ایرانیان بسیار آسان‌‎تر از مهاجران دیگر است؛ چون برخی از آداب و رسوم مالزیایی‌ها تقریبا نزدیک به ماست و دین اکثر مردم مالزی اسلام است. اگر شما هم جزو ایرانیانی هستید که رویای مهاجرت در سرزمینی آرام و دوست‌داشتنی را در سر دارید، مالزی همان سرزمینی است که همیشه به دنبالش بودید!

زندگی در کشور مالزی برای ایرانیانی که عاشق طبیعت‌گردی هستند بسیار ایده‌آل است؛ چراکه موقعیت جغرافیایی خوبی داشته، دارای جنگل‌های بارانی و انبوه است، جزایر خیره‌کننده‌ای دارد و طبیعت بکرش شما را محصور خود می‌کند. کسانی که به دنبال آرامش، امنیت و راحتی هستند، مالزی را با هیچ جای دنیا عوض نمی‌کنند.

ایرانی‌هایی که می‌خواهند خانوادگی به مالزی مهاجرت کنند هم توجه ویژه‌ای به این کشور دارند؛ چون مالزی شرایط ایده‌آلی برای زندگی خانوادگی دارد. فرزندان شما می‌توانند در مدارس بین المللی مالزی تحصیل کنند و آماده ورود به دانشگاه‌های معتبر دنیا شوند! چراکه این مدارس دارای به‌روزترین سیستم‌های آموزشی مطرح در دنیا و امکاناتی خارق العاده هستند.

شرایط زندگی در مالزی برای ایرانیان 
شرایط زندگی در مالزی برای ایرانیان

مزایا و معایب زندگی در مالزی برای مهاجران

مزایای زندگی در مالزی به شرح زیر است:

  • هزینه‌ی زندگی پایین
  •  آب و هوای آفتابی
  • امنیت بالا و ثبات سیاسی کشور
  • تفریح و سرگرمی زیاد در مالزی
  • زندگی شهری مدرن
  • دسترسی آسان به کشورهای همسایه
  • امکانات آموزشی با قیمت مناسب
  • تنوع فرهنگی و زبانی
  • غذاهای متنوع و ارزان
مزایا و معایب زندگی در مالزی برای مهاجران
مزایا و معایب زندگی در مالزی برای مهاجران

معایب زندگی در مالزی به شرح زیر است:

  • باراش باران در بیشتر ایام سال
  • تمایز دمایی در داخل و خارج از مکان‌های مسقف
  • مشکلات مربوط به خدمات مشتری
  • خطر حباب مهاجرتی و جدایی از تجربه‌های محلی
  • هزینه بالای واردات برخی از محصولات خاص
  • هزینه بالای درمان نسبت به ایران

مالزی چگونه کشوری است و آیا برای زندگی مناسب است؟

نظام سیاسی مالزی از سیستم پارلمانی انگلستان الهام گرفته و به صورت سلطنت مشروطه فدرال اداره میشود. پایتخت این کشور کوالالامپور است و زیباییهای طبیعی این سرزمین یکی از اصلیترین جاذبههای آن به شمار میآید. این کشور ۳ سرزمین فدارال و ۱۳ ایالت دارد. تایلند، اندونزی، سنگاپور و ویتنام همسایههای اصلی کشور مالزی هستند.

ماهیگیری و جنگلداری در رشد و توسعه این کشور تاثیر چشمگیری داشته و طی سالهای اخیر ساختمانهای سربه فلک کشیده، هتلها و مراکز گردشگری زیادی در این سرزمین ساخته شده است. پایتخت و شهرهای بزرگ مالزی برای تحصیل و کار گزینه بسیار خوبی به شمار میآید. نظام آموزشی پیشرفته باعث شده که دانشجویان بین المللی زیادی از سراسر آسیا و جهان به این کشور جذب شوند.

مالزی چگونه کشوری است و آیا برای زندگی مناسب است؟
مالزی چگونه کشوری است و آیا برای زندگی مناسب است؟

تنوع فرهنگی این کشور بسیار بالاست و اگر کمی در خیابانها قدم بزنید میتوانید مردمی از کشورهای مختلف آسیا را ببینید که آزادانه در خیابانها قدم میزنند. آب و هوای این منطقه معتدل است اما به سبب آنکه توسط کوهها احاطه شده معمولا با بارانهای شدید و سیل آسا مواجه میشود.

سوبانگ جایا، جوهور بهرو، ایپوه و کوچینگ از مهمترین شهرهای مالزی به شمار میآید. ایران از مالزی بسیار دور است و بهترین وسیله برای سفر به این منطقه از ایران خطوط هواپیمایی است. بیشترین دلیل مهاجرت ایرانیان به مالزی تحصیل است اما در کنار آن پیشنهادهای کاری جذاب و شرایط مطلوب زندگی هم باعث شده برخی ایرانیان به این کشور بروند.

اقتصاد پویای این سرزمین برای سرمایه گذاری هم انتخاب خوبی است و کسب و کارهای زیادی ترجیح میدهند یک دفتر فعال داخل مرزهای مالزی داشته باشند. ایرانیان ساکن مالزی یک جمعیت کوچک و فعال را تشکیل میدهند که بسیار فعال و موفق هستند.

 

نظرتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.