مراحل مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج در سال 2024

آیا مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج ممکن است؟ لهستان به عنوان یکی از کشورهای اروپایی مقصد بسیاری از مهاجران بوده است و ایرانیان زیادی هم به مهاجرت به لهستان علاقه مند هستند. برای مهاجرت به لهستان راه های مختلفی پیش بینی شده است. از مهاجرت کاری به لهستان گرفته تا مهاجرت به لهستان از طریق سرمایه گذاری و یا حتی ازدواج، راه هایی هست که می توانید انتخاب کنید. در این مطلب از همیارتریپ قصد داریم مراحل مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج را بررسی کنیم.

شرایط مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

برای مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج اثبات رابطه نزدیک بین زوجین قبل از درخواست ویزای ازدواج یکی از شروط اصلی موفقیت در پروسه مهاجرت از طریق ازدواج می باشد. متقاضیان مهاجرت به این کشور از طریق ازدواج علاوه بر ارائه مدارک مورد نیاز می بایست با ارائه مستندات لازم اثبات نمایند ازدواج با رضایت قلبی طرفین رخ داده است.

با توجه به افزایش آمار ازدواج های صوری در راستای اخذ اقامت دائم، کشورهای عضو اتحادیه اروپا طی سالهای اخیر قوانین سفت و سختی را در ارتباط با صدور ویزای ازدواج اعمال نموده اند، از این رو برای اخذ ویزای ازدواج لهستان علاوه بر اثبات علاقه قلبی بین طرفین ارائه مدارک مالی در خصوص تامین هزینه های زندگی همسر از سوی تبعه لهستانی الزامی خواهد بود.

از دیگر شروط اخذ اقامت دائم لهستان از طریق ازدواج تداوم زندگی مشترک بین زوجین می باشد، در واقع بر اساس قوانین مهاجرتی لهستان همسر فردی که تبعه لهستان می باشد، معمولاً پس از گذشت ۵ سال می تواند اقامت دائم لهستان را دریافت نماید.

شرایط مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج
شرایط مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

قوانین مهاجرتی لهستان برای ازدواج

طبق قوانین مهاجرتی لهستان اتباع خارجی که قصد ازدواج با یک شهروند یا تبعه لهستانی را داشته باشند می توانند با ارائه مدارک مربوطه جهت اخذ ویزای ازدواج لهستان و اقامت دائم و در نهایت تابعیت این کشور اقدام نمایند. بر اساس قوانین کشور لهستان شرایط سنی ازدواج بالای ۱۸ سال می باشد، افرادی که به واسطه اخذ ویزای تحصیلی، کاری یا سرمایه گذاری مجوز اقامت بلند مدت لهستان را دارند، در صورتی که قصد ازدواج با یک شهروند یا تبعه لهستانی را داشته باشند می توانند امور مربوط به اخذ اقامت لهستان از طریق ازدواج را در داخل خاک این کشورپیگیری نمایند.

ولی افرادی که دارای ویزای توریستی و مجوز اقامت کمتر از ۳ ماه در لهستان هستند برای درخواست ویزای ازدواج می بایست در کشور مبدا اقدامات لازم را انجام دهند. لازم به ذکر است در صورتیکه زوجین در مدت کمتر از ۵ سال از یکدیگر جدا شوند امکان اخذ اقامت دائم لهستان وجود نخواهد داشت.

مراحل مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

به طور کلی برای دریافت ویزا و مهاجرت به هر کشوری مراحل مشخصی وجود دارد، که باید توسط افراد متقاضی طی شود. مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود و مراحل خاص خود را در پی دارد. اولین مرحله برای مهاجرت به کشور لهستان از طریق ازدواج جمع آوری مدارک مورد نیاز و دریافت وقت سفارت می باشد، پس از جمع آوری مدارک مورد نیاز متقاضیان می بایست در زمان تعیین شده از سوی سفارت جهت ارائه مدارک تکمیلی و انجام مصاحبه به صورت حضوری به سفارت مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است ارائه مدارکی نظیر تمکن مالی جهت تامین هزینه های زندگی و اثبات رابطه نزدیک بین زوجین قبل از ارائه درخواست ویزای ازدواج از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد، نهایتاً در مرحله آخر پس از ارائه مدارک به سفارت و انجام مصاحبه، پروسه بررسی مدارک متقاضی از سوی سفارت آغاز می شود و در صورتی که مدارک ارائه شده از سوی آفیسر پرونده مورد تایید قرار گیرد، امکان اخذ ویزای ازدواج لهستان وجود خواهد داشت.

مراحل مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج
مراحل مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

مدارک لازم برای مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

مسلماً برای دریافت هرگونه ویزایی متقاضیان ملزم به ارائه مدارک مربوطه خواهند بود، مهم ترین مدارک برای اخذ ویزای ازدواج لهستان اثبات رابطه بلند مدت و نزدیک بین زوجین و همچنین ارائه مدارک مالی از سوی تبعه لهستانی نظیر میزان درآمد ماهیانه و دارایی های شخصی جهت تامین هزینه های زندگی همسر خود خواهد بود.

لازم به ذکر است، در صورتی که یکی از زوجین ازدواج قبلی داشته است می­ باید تمامی مدارک مربوط به ازدواج قبلی و ابطال آن را ارائه نماید. همچنین زوجینی که همسر سابقشان فوت نموده است باید مدارک و گواهی فوت همسر قبلی خود را نیز ارائه نمایند.

با توجه به افزایش روند مهاجرت به کشورهای اروپایی از طریق ازدواج صوری بررسی مدارک افراد متقاضی این نوع ویزا با حساسیت بیشتری انجام می شود، از این رو ارائه مدارک مورد نیاز بدون هیچگونه نقص و کمبودی امری ضروری خواهد بود. به طور کلی مدارک اصلی جهت اخذ ویزای ازدواج لهستان به شرح ذیل می باشد.

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک شناسایی (شناسنامه متقاضی)
  • سند ازدواج
  • سن بالای ۱۸ سال
  • ارائه مدارک مالی جهت اثبات تمکن مالی (میزان حقوق ماهیانه و منزل مسکونی)
  • عکس ها و فیلم های مراسم عروسی پرینت های تلفن (جهت اثبات ارتباط مستمر با همسر)
  • تکمیل فرم درخواست ویزا، تکمیل Sponsorship Form پرشده و امضاء شده توسط همسر (شخص ساپورت کننده)
  • دو قطعه عکس ۴*۶ پشت سفید
  • تست پزشکی
  • پرداخت هزینه بیمه Health Surcharges

هزینه های مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

بدون تردید برای دریافت هر نوع ویزا و مهاجرت به هر کشوری هزینه های اجرایی مختلفی وجود دارد، که متقاضیان ملزم به پرداخت آنها خواهند بود. از عوامل تعیین کننده جهت هزینه های اخذ ویزا و مهاجرت می توان به مواردی نظیر نوع روش مهاجرتی، کشور مقصد، تعداد افراد خانواده و شرایط فردی متقاضیان اخذ ویزا اشاره نمود.

اساساً هزینه های مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج را می توان به ۲ بخش تقسیم نمود هزینه های اخذ ویزای ازدواج لهستان و هزینه های مربوط به اخذ اقامت دائم این کشور از طریق ازدواج، لازم به ذکر است مواردی نظیر هزینه وکیل مهاجرتی، ترجمه مدارک، تیکت و … نیز در لیست هزینه های اجرایی اخذ ویزا و مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج قرار دارند. از سوی دیگر اگر متقاضیان اخذ ویزای ازدواج کشور لهستان دارای فرزند باشند هزینه های اخذ ویزای فرزندان نیز به جمع هزینه های اجرایی اضافه خواهد شد.

هزینه های مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج
هزینه های مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

مزایا و معایب مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج

قطعاً مهاجرت به هرکشوری و از هر روشی مزایا و معایب مختص به خود را در پی خواهد داشت، مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج نیز از این قاعده مستثنی نخواهد بود. البته مزایای مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج نسبت به معایب آن به مراتب بیشتر است.

مهاجرت به لهستان از طریق ازدواج علاوه بر اینکه از جمله کم هزینه ترین روش های مهاجرت به این کشور می باشد، مزایایی نظیر اجازه کار و تحصیل، امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت لهستان و بهره مندی از حقوق کامل شهروندی را در پی خواهد داشت. از سوی دیگر لهستان به واسطه امکانات اجتماعی و رفاهی مناسب، رشد اقتصادی قابل توجه، ثبات اقتصادی و سیاسی، امنیت و … از کیفیت زندگی بسیار بالایی برخوردار می باشد.

علاوه بر مزایایی ذکر شده مهاجرت به لهستان از روش ازدواج معایبی نیز در پی خواهد داشت، چالش هایی نظیر یادگیری زبان لهستانی، آشنایی با فرهنگی کاملاً متفاوت، درک شرایط و قوانین جدید از جمله مواردی خواهند بود که به عنوان معایب اصلی مهاجرت به لهستان از این روش محسوب می شوند. البته قطعاً مزایای مهاجرت به لهستان از این روش به اندازه ای خواهد بود که ارزش رویارویی با چالش های موجود را خواهد داشت.

نتیجه گیری

با توجه به عضویت این کشور در اتحادیه اروپا و حوزه شنگن اخذ اقامت دائم و تابعیت این کشور قطعاً مزایای فراوانی را در پی خواهد داشت، از سوی دیگر مزایایی نظیر اجازه کار و تحصیل از بدو ورود، بهره مندی از حقوق شهروندی و از همه مهمتر امکان اخذ اقامت دائم و تابعیت لهستان مهاجرت به لهستان از روش ازدواج را به یکی از بهترین روش های مهاجرتی لهستان تبدیل نموده است.

 

 

نظرتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.